Workshops

Word Blij met video
Een boodschap
speciaal voor jou
“Ik heb zin om aan de slag te gaan met video!”

Fun en flow videoworkshop

Meters maken. Doorzetten. Keep it simpel. Maak het niet zwaar. Blijf weg van perfectie en sluit je aan bij #teamhuman. Maar dan wel met een vliegende start.

Tijdens de Fun en Flow videoworkshop geef ik je praktische tips hoe je het beste kunt filmen en we gaan ook lekker aan de slag met video’s maken. 

En ik ben er natuurlijk om je te helpen en aan te moedigen als een echte cheerleader betaamd. 

“Ik ben klaarvoor the next step –
I want more!”

Next step videoworkshop

Every level another devil. De eerste stap is je comfortabel voor de camera voelen. Dat is het allerbelangrijkste. Want als je nog een clown van jezelf bent, of je het zelf nog niet gelooft ben je klaar. Maar als je dat bereikt hebt, loop je tegen het volgende duiveltje aan: de inhoud. Want wat zijn nou top onderwerpen specifiek voor jou? Hoe bouw je een goede video op? Hoe maak je mooie sfeerbeelden? Hoe edit je een video tot mooi geheel (en dan natuurlijk ook lekker automatisch ondertitelen).

“Ik wil een in house workshop organiseren voor mijn bedrijf.”

In house workshop

Is het de hoogste tijd dat jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkt zich wat meer in de spotlights zet? En dan niet op een klungelige manier, of net even te hip voor het goede? Ik snap je. Je wilt dat als je video’s inzet, het helemaal matcht met jouw bedrijf. Dat bestaande klanten weten: ja, dat klopt! 

En klanten die voor het eerst kennismaken met je bedrijf herkenning zien. Dat ze het gevoel hebben dat ze het bedrijf al een beetje kennen. Dat geeft meteen vertrouwen en een topstart voor je klantrelatie.

“Ik wil persoonlijke begeleiding van Irene!”

1 op 1 begeleiding

Houd je niet zo van workshops, of heb je een specifiek vraagstuk waar je mee aan de slag wilt met mij? Dat kan natuurlijk! Samen kijken we wat jou behoeftes zijn en daar maak ik een helemaal op jouw lijf geschreven programma voor. Dat kan een uurtje zijn, een dag of een traject. Whatever you need. 

Ik was heel erg bang om video’s te maken – om mezelf neer te zetten. Ik viel stil bij de camera. Met Irene heb ik mijn angsten overwonnen en sta ik nu ontspannen en met plezier voor de camera. Haar positiviteit, begeleiding en tips tijdens één op één coaching hebben mij erg geholpen.

Carla van der Leeden

Flow Your Energy

De Fun en Flow videoworkshop was mega uit mijn comfortzone. Het fijne van de workshop is, dat Irene tips en inzichten deelt, maar je niks oplegt. Je krijgt echt de ruimte om te onderzoeken wat voor jou werkt op een speelse en laagdrempelige manier. Irene laat iedereen in haar waarde. Ze is geen ‘juf’, maar echt een begeleider.

Lisa Segers

Egt Lisa

Met lood in mijn schoenen ging ik naar de Fun en Flow videoworkshop. Zo spannend. Maar gelukkig werd ik, net als online, meteen blij van Irene. What you see is what you get. De workshop was heel praktisch en ik heb mezelf echt verbaasd! Ik voelde me echt gezien tijdens de workshop en vond het mooi te zien hoe Irene ervan genoot hoe de deelnemers groeiden. 

Gabrielle Schell

So Bee