BAM! Zet je branding neer met een

Brandingvideo
Ik wil ff bellen

Een branding die je alleen hoeft te ‘zijn’

Een branding die je alleen wattes? Zijn. Je leest het goed. Je branding is er namelijk al, alleen vind je het tot nu toe lastig om dat goed over te brengen op beeld. En laat ik daar toch mega goed in zijn (en als een kind zo blij van worden), om dat voor elkaar te krijgen! 

Jouw look and feel. Jouw vibes. Jouw energie. Jouw boodschap. Jouw verhaal. Jouw branding. Het mag allemaal ‘gevangen’ worden in een prachtige video (combinatie met fotoshoot is mogelijk). Ik kan dit als de beste voor zelfstandig ondernemers en MKB.

We doen het niet ‘ff’. We doen het goed.

Een brandingshoot doe je goed, of je doet het niet. Als je het mij vraagt dan, hè? Want wat heeft het voor zin als het niet klopt met wie je bent, met wat mensen ervaren als ze met jou of jouw bedrijf te maken krijgen? 

Dus we pakken het goed aan. We duiken samen in je why. Je belofte. Je kernwaarden. En vanuit daar komt een prachtig video (en eventueel foto) -plan. 

De draaidag wordt dan alleen nog maar een feestje. Omdat jij voelt dat alles er al is. Je alleen hoeft te zijn. 🙂 

Benieuwd naar voorbeelden?
Check deze videos
is het tijd voor
Jouw brandingvideo?

Wat een feestje was de samenwerking met Irene! Al in het eerste gesprek werd duidelijk dat zij meedenkt, maar vooral ook verder denkt.

Zo heeft ze alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat mijn video voor kerst klaar was en dat terwijl we elkaar 2 weken daarvoor pas voor het eerst spraken.

Het snelle schakelen, haar enthousiasme en de manier waarop ze werkt maakte dit een mega fijne samenwerking. Onwijs blij met eindresultaat en ik krijg nog dagelijks complimenten over de video van klanten.

Professioneel, vol passie en plezier; Irene is een topper!

Jennifer Leijendekkers

De Dansformule

Irene van Blij Video weet echt wat ze doet. Ze heeft een prachtige brandingvideo van mij gemaakt, die zo “mij” is.

Haar overview en haar manier van werken is heel fijn. Ze spiegelt echt naar jou wat je wil uitbeelden en je boodschap. Irene ‘ziet” het beeld heel snel en zorgt dat alles klopt. Ook al heb jij zelf vaak het niet helder nog en blijf je twijfelen, tutten, er van alles van vinden… Irene komt tot de kern.

Irene verstaat echt haar vak. Het gaat veel verder dan een video maken; het gaat om echt wie jij bent uit te dragen en jouw kernboodschap uit te beelden. En je wil dan echt Irene, die jou helemaal laat zijn en het beste bij jou naar voren haalt.

En ja, je kan ook nog eens onwijs met haar lachen.

Voor iedereen, die graag in een brandingvideo, zichzelf wil presenteren en laten zien; mail Irene. Echt, ook al denk je dat je er nog niet aan toe bent, het helpt je zo om je boodschap helder te krijgen en het ook nog eens vertaald te zien in beeld.

Dank je wel lieve Irene. Ik ben enorm blij met het resultaat.

Carla van der Leeden

Flow Your Energy

Ondanks dat ik Irene al 2 jaar kende en nog nooit in ‘real life’ had gezien, wist ik dat zij diegene was aan wie ik wilde vragen of ze mijn branding video wilde maken.

Zij heeft die ‘vibe’ waar ik me 100% in thuis voel, neemt haar business en klanten serieus en gaat écht voor het allermooiste resultaat. Toen ik haar vroeg of ze mijn brandingvideo wilde maken, was haar reactie ‘Oh wauw, ja maar echt héél graag!’. Het voelde bijna alsof we verkering aan elkaar vroegen, haha! Maar de match die was er. Iets, wat in mijn ogen de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Irene heeft mij echt geholpen om mijn ‘why’ te vertalen in een onweerstaanbare video, waarin álles klopt. Van de muziek, de sfeerbeelden, het script, de woorden en beelden die samenkomen op het juiste moment… Ja, dit maakte dat het écht een video met impact werd! Ze heeft me echt uitgedaagd en me mee gesleurd in het proces,
ook op momenten dat ik er stress van had en vast liep. En nu ik kijk naar het resultaat, ben ik super trots maar vooral heel blij dat ik hier voor heb gekozen.

Irene heeft de Wow-factor; ze is een kei in haar vak en is werkelijk een feestje om mee samen te werken. Door haar vergeet je dat er nog een camera tussen in staat en laat ze je compleet op je gemak voelen waardoor jij de beste versie van jezelf op beeld kan laten zien!

Elvira Oskam

Elvira Oskam

Voel je vlinders?

Hoorde ik daar een: 'Yes! Ik wil dit!'?
Irene, Ik wil kennismaken