BAM! Zet je branding neer met een

Brandingvideo
Ik wil ff bellen

Een branding die je alleen hoeft te ‘zijn’

Een branding die je alleen wattes? Zijn. Je leest het goed. Je branding is er namelijk al, alleen vind je het tot nu toe lastig om dat goed over te brengen op beeld. En laat ik daar toch mega goed in zijn (en als een kind zo blij van worden), om dat voor elkaar te krijgen! 

Jouw look and feel. Jouw vibes. Jouw energie. Jouw boodschap. Jouw verhaal. Jouw branding. Het mag allemaal ‘gevangen’ worden in een prachtige video (combinatie met fotoshoot is mogelijk). Ik kan dit als de beste voor zelfstandig ondernemers en MKB.

We doen het niet ‘ff’. We doen het goed.

Een brandingshoot doe je goed, of je doet het niet. Als je het mij vraagt dan, hè? Want wat heeft het voor zin als het niet klopt met wie je bent, met wat mensen ervaren als ze met jou of jouw bedrijf te maken krijgen? 

Dus we pakken het goed aan. We duiken samen in je why. Je belofte. Je kernwaarden. En vanuit daar komt een prachtig video (en eventueel foto) -plan. 

De draaidag wordt dan alleen nog maar een feestje. Omdat jij voelt dat alles er al is. Je alleen hoeft te zijn. 🙂 

Benieuwd naar voorbeelden?
Check deze videos
Het is tijd voor
Jouw brandingvideo

Voel je vlinders?

Hoorde ik daar een: 'Yes! Ik wil dit!'?
Irene, Ik wil kennismaken