Content & Video Training

Authentiek en sterk

Je ideale klant

moeiteloos op je pad

Het kan. En je bent er klaar voor. De energie en tijd die je tot nu toe hebt gestoken in je online zichtbaarheid, levert te weinig op. Het begon met een zacht stemmetje die fluisterde ‘ga videomaken’. Fluisteren is roepen geworden en je wil het ook echt. Links en rechts heb je al wat pogingen gedaan, maar er zijn drie obstakels die ervoor zorgen dat je niet doorpakt:

1. Tegen de camera praten voelt onnatuurlijk, waardoor je niet authentiek kunt zijn. En in jouw vakgebied als coach is dat het allerbelangrijkste.

2. Je bent onzeker over de inhoud van je video. Je wilt je expertstatus laden, maar bent bang de plank mis te slaan, waardoor het juist averechts werkt.

3. Editen en lanceren klinkt echt heel ingewikkeld. Je overziet het niet, waardoor je het gevoel hebt dat je maar wat doen. En dat is niet jouw stijl. 

 

Ready for more impact

Je bent coach of teacher geworden, omdat je echt iets wilt achterlaten. De wereld een beetje mooier, liever en authentieker wilt maken. De voldoening die het jou geeft als je klanten kunt verder brengen die je het allerliefste helpt, is onbeschrijflijk. Het zijn de klanten waar je je verbonden mee voelt en het soms lijkt alsof je naar je ‘vroegere zelf’ kijkt. Kon je maar altijd zulke klanten helpen. Niet alleen omdat je dat het leukste vindt, ook omdat je ziet dat je impact dan het grootst is. 

Maak de connectie met video

Ik ken jouw ideale klant nog niet, maar ik weet een ding zeker. Diegene is vastgelopen en weet dat het niet lukt om daar alleen uit te komen. Maar wie haar het beste kan helpen weet ze niet. Ze vindt het belangrijk dat het iemand is waar ze kan zijn wie ze is, iemand die haar écht ziet, iemand waar ze zich veilig bij voelt en weet wat ze nodig heeft zodat ze het leven kan leiden dat ze wilt.  Ze heeft jou nodig, ze heeft je alleen nog niet gevonden.

En daar komt video om de hoek kijken! Door te laten zien wie je bent, wat je doet en voor wie je het doet, beseft jouw ideale klant: bij haar moet ik zijn en bij niemand anders. 

In 4 stappen

Keep it simpel. Wees puur. Blijf weg van perfectie. Je doet het voor je klant. Dat zijn de 4 geboden van video als je het mij vraagt. In de videotraining leer je wat nodig is om de connectie te maken met jouw ideale klant met video. Niet meer in niet minder. Cut the bullshit factor is hoog, want jouw tijd is schaars en waardevol. Het zijn 4 overzichtelijke stappen.

1. Zelfvertrouwen en mindset

Mensen hebben een voelspriet voor echtheid. Pas als ze je geloven en echt zien, gaan ze je vertrouwen en volgen. Wat daar als eerste stap voor nodig is, is dat jij gelooft in jezelf. In jouw verhaal. In jouw presentatie. En daar is zelfvertrouwen en de juiste mindset voor nodig. In deze fase kijken we naar wat jij nodig hebt. First things first. 

2. Aantrekkingskracht en connectie

Wat maakt dat jouw ideale klant aan je lippen hangt? Meteen nieuwsgierig is naar wat je gaat delen als ze een video van je voorbij ziet komen? Het is aantrekkingskracht en connectie. In deze fase gaan we aan de slag met de inhoud van je content. Wat is jouw verhaal? Wat is het verhaal van jouw ideale klant? Waar matcht het? Zowel strategisch als praktisch weet jij wat je te doen staat. 

3. Voorbereiden & let’s go

Houd je van spelen? Dan is dit jouw module. Je gaat op ontdekkingsreis. Wat voor soort video’s spreken je aan? Hoe maak je een videoplan met een dijk van een opbouw? Hoe zorg je voor goed licht/camera/geluid? Hoe edit je video’s en hoe kun je automatisch ondertitelen (yes, het kan, en nog gratis ook!)? Een heel praktische module waarin je met behulp van sjablonen, voorbeelden en mijn persoonlijke begeleiding video’s gaat maken. 

4. Delen & leren

Video’s klaar? Dan is het tijd om ze online te delen en van de resultaten te leren. Ook dat is een vak apart. Voor welk kanaal is jouw video geschikt? Kun je je video ook inzetten via andere tools dan social media? Hoe kun je leren van de resultaten? Voor jou zijn er geen geheimen meer, waardoor je echt het maximale resultaat uit je video’s kunt halen. And trust me: dat zorgt voor motivatie om door te blijven gaan met video’s maken. 

Hoe het werkt

Je krijgt meteen toegang tot de gehele online training voor zolang als die bestaat. Hier heb ik bewust voor gekozen, omdat iedereen een eigen tempo heeft en volgorde van leren. De een wil eerst leren hoe je een sterke verhaallijn maakt, de ander vindt het fijn om te beginnen met leren editen. Ook krijg je toegang tot een besloten Facebookbookgroep waarin je ervaringen kunt delen met andere coaches en teachers. Gelijkgestemden die net als jij de wereld mooier willen maken. Het is een online training, maar ik weet ook hoe belangrijk hulp van een expert is om vertrouwen op te bouwen. Je krijgt daarom de de mogelijkheid om mij 3 video’s ter review te sturen zodat je echt de groei doormaakt die je wilt en zeker weet dat de video die je online gaat delen goed is.

"Ik was heel erg bang om video's te maken - om mezelf neer te zetten. Ik viel stil bij de camera. Met Irene heb ik mijn angsten overwonnen en sta ik nu ontspannen en met plezier voor de camera. Haar positiviteit, begeleiding en tips hebben mij heel erg geholpen."

Carla van der Leeden

Spiritual coach

Verlangen aangewakkerd?

Ik gun het jou en je ideale klant zo. Investeer in je online zichtbaarheid met deze online training. As we speak ben ik met hart en ziel aan het werk om deze prachtige training te maken.