It's time to

Level Up!

Next step videoworkshop

Van 9:30 tot 15:00 uur gaan we echt de diepte in met elkaar. En natuurlijk zorg ik voor een heerlijke lunch. Een workshop zonder ‘algemeen gelul’, maar helemaal persoonlijk op jouw situatie. Op wie jij bent, wat je wilt uitstralen, wat jouw ideale klant wil zien, wat je zelf wilt laten zien. Je hebt inmiddels flink wat meters gemaakt met video. Tijdens een 1 op 1 call vooraf, inventariseren we samen waar jij specifiek behoefte aan hebt zodat ik er zeker van ben dat je 100% blij weer naar huis gaat na de workshop. 

Na deze dag…

  • heb je mega veel inspiratie voor video-onderwerpen die 100% bij jouw branding passen;
  • weet je hoe je een video opbouwt (script) en zorgt dat je kijker van begin tot eind aan je lippen hangt (storytelling);
  • heb je (minimaal) voor 1 video een script geschreven en al het materiaal opgenomen;
  • krijg je onbeperkt toegang tot tutorials waarin ik je precies laat zien hoe je jouw video kunt editen (t.w.v. € 47 ex btw);
  • krijg je feedback op je video voordat je die lanceert zodat je zeker weet dat je gaat rocken én de video’s in de toekomst ook meer dan fantastisch worden. 
Heel blij dat ik deze workshop heb gevolgd en dat ik nu aan de slag kan met video inzetten voor mijn bedrijf. Wat was het een leuke en inspirerende dag. Een aantal weken voor de workshop neemt Irene contact met je op om je wat beter te leren kennen. En om wat meer over je doelen voor tijdens de workshop te weten te komen. De workshop zelf heeft een fijne relaxte sfeer en Irene vertelt vol passie en enthousiasme hoe je video kan inzetten voor je bedrijf.  Ik vond het vooral fijn dat je in het tweede deel van de workshop zelf aan de slag kan gaan, en het niet alleen maar theorie is. Na de workshop kan je aan de slag met de ondersteuning van Irene. 
Irene bedankt. 
Marjolein

Healthcoach Marjolein

je wil meer
Dan krijg je meer
Dit is wat Eva zegt
over de workshop
Investeer 297 euro (exclusief btw)
En ga next level

Kijk, deze kanjers eens in love zijn met de camera

Voel je vlinders?

Hoorde ik daar een: 'Yes! Fuck it! Ik wil dit!'?
Houd me op de hoogte! 🙂