Mijn verhaal

Hier word ik blij van
Contact Blij Support

Levende bewijs

Als tekstschrijver timmerde ik aardig aan de weg. Schrijven was altijd al een grote passie van me en ik genoot ervan dat ik steeds meer ‘the girl to go to’ werd voor veel ondernemers. Ik zorgde dat hun online zichtbaarheid klopte met wie ze waren, wat ze deden en voor wie. Toch had ik niet het gevoel dat we er het maximale uit konden halen.

En toen kwam tijdens een online marketing traject video op mijn pad. Het moest zo zijn. Dit was de kers op de taart. De teksten die ik met zoveel liefde schreef kon ik tot leven gaan brengen. Voor mijn eigen marketing en die van mijn klanten. 

En het is mijn core business geworden. Als videomaker én -trainer geef ik de online zichtbaarheid van mijn klanten een enorme boost.

Hoe maak je authentieke video’s 

In ieder geval niet door je te houden aan alle videoregels die je worden opgelegd als je het mij vraagt. Hoe meer ik ‘moet’, hoe meer ik uit mijn flow raak. Ik niet meer praat vanuit mijn buik, maar vanuit mijn hoofd. En dan gaat het mis. 

Dus liet ik los dat een video een bepaalde lengte moet hebben. Een tot in de puntjes voorbereid videoplan onmisbaar was. Ik een script in mijn hoofd moest stampen. Een video helemaal fancy ge-edit moest zijn.

In plaats daarvan maakte ik ruimte voor zachtheid, versprekingen, spelen, flow, uhms en uhs, humor en enthousiasme. Team Human. Daar doe ik het goed op. 

Mijn creativiteit bloeide op en video’s maken werd super leuk. En dat spatte van het scherm. Dat maakte mijn video’s onderscheidend. En stak ik anderen aan met het videovirus. De gaafste samenwerkingen ontstonden, omdat de juiste mensen nieuwsgierig werden naar mij. Omdat zij mij voelden en zich wilden aansluiten bij mijn Team Human.

Contact Blij Support

Blij it’s in the name

“Hé, kijk nou!”, zei mijn moeder toen ze de geboorteadvertentie van James (2016) zag, “Bas en jij zijn samen BLIJ!” Ik keek niet begrijpend naar de krant die ze voor mijn neus wapperde. En toen zag ik het. Bastiaan Leonard, Irene Josine. BLIJ. Zó mooi vond ik dat. 

Een aantal maanden later zat ik in de auto, mijmerend over mijn bedrijfsnaam. Woordspelletjes vind ik leuk (niets vergeleken met mijn zus trouwens, die is echt fan) en al spelend besefte ik opeens dat ook mijn ouderlijk gezin samen BLIJ is. Barbara, Lia, Irene, Jan. Holy shit, dacht ik, of riep ik, dat is het! Het moet iets met blij worden. Paste trouwens ook goed bij me – blij ei dat ik ben.

Daar, op de snelweg, koos ik mijn bedrijfsnaam. Blij Video.

three yesses

Mijn werkwijze

w

Contact Me

Vertel kort wie je bent en waar je tegenaan loopt of wat je wilt bereiken op het gebied van online zichtbaarheid.

Meet Me

Tijdens een videocall maken we samen helder wat je nodig hebt en of ik degene ben die jou verder brengt.

[

Need me

Magic happens? Dan gaan we aan de slag met jouw online zichtbaarheid zodat je ideale klant moeiteloos op je pad komt.