Marketing In Haar Puurste Vorm

Net als jij.

Drie maanden, mijn prio 1

JustBe

Je kent een verleden van hard werken. Jezelf bewijzen – voor jezelf en de ander. Met altijd dat gevoel dat het beter moet. Of anders moet. Allemaal veel te veel vanuit het hoofd. Totaal niet passend bij jou als intuïtieve vrouw. En doodvermoeiend, isn’t it? Been there!

En nu is er een heel nieuw pad voor jou. Want door al het innerlijk werk dat je gedaan hebt, ben jij bij jouw kern gekomen. Bij wat jij te brengen hebt. Te geven hebt. Door te geven hebt. Vanuit jouw essentie. En dat is grandioos. En allemachtig prachtig. Want nu weet je dat je niet meer hard hoeft te werken. Anders hoeft te zijn. Je nog moet bewijzen. Je bent het namelijk al. Just. Be.

Maar hoe

Laat je dat zien?

Je hebt je nog nooit zo sterk, zacht, liefdevol en vol vertrouwen gevoeld als nu. Zelfs een beetje verliefd op jezelf, am I right? En hoeveel ruimte en vrijheid geeft het, dat je nu weet hoe het voor jou werkt? Dat jij een magneet bent voor jouw klanten, puur door wie je bent en wat je doet. Vanuit jouw essentie. Dat wat als vanzelf lijkt te gaan. En hoe groots dat is. (I mean, wauw woman!) Je weet nu precies waar jij naartoe wilt met je business. Maar uhhh.. juist nu heb je een probleem: hoe laat je jouw essentie dan zien? Hoe kun je die ‘just be’ vertalen naar je zichtbaarheid nu alles zó puur voelt?

Stel je dan eens voor dat je 3 maanden mijn prioriteit 1 bent en we jou en jouw zielsmissie (moet ik dat überhaupt in tweeën benoemen?) samen neerzetten. It’s the real deal. Serious shit. En het mag met fun en ease ontstaan. Vanuit jouw puurheid. En daarom is het Just Be Traject helemaal op maat. Zodat jij mag leunen. Helemaal door mij gedragen wordt, zoals jij dat gewend bent te doen voor jouw klanten. Ik zie jou. 

We doen het samen.

Hoe onze drie maanden samen er precies uit gaat zien, brengen we samen in kaart én laten we voor een stuk ontstaan. Je bent mijn prioriteit 1 of je bent het niet. Maar.. om je een idee te geven.. 

We werken intensief samen. Jij bent jij. Doet je ding. En ik volg jou. Praat met jou en de mensen om jou heen. Met mijn hart en mijn lens open. Ik hoor wat niet gezegd wordt. Ik zie wat niet geshowd wordt. Ik leg jouw essentie vast. En ik laat het je letterlijk zien, horen en voelen. Jouw messaging. En nu jij ook die prachtige (just be) you ziet, gaan we hier samen woorden aan geven en te gekke concepten op ontwikkelen. Met mij als jouw videograaf, steunpilaar, comedian, creative, spiegel van jouw grootsheid, luisterend oor, aanjager of juist jouw rustpunt. En jouw levenskunst die tot leven komt in marketing.. Woesha woesha! On fire!

Hoe je je deze drie maanden voelt.

^

Helemaal gedragen

Ik loop echt naast je. Ben er voor je. Ik beweeg mee met wat zich bij jou aandient en speel daarop in. 

^

Helemaal in overgave

Je bent helemaal in vertrouwen dat jouw messaging zich als vanzelf ontvouwt met mij. Helemaal op jouw manier.

^

Helemaal in je grootsheid

Door wie ik ben en wat je ziet in content word je gespiegeld in hoe groots je just be is. In het kleine èn in het grote.

^

Helemaal blij

Lekker meedansen op mijn energie, waardoor je je pure jij kunt / durft te laten zien. Klantmagneet in tha house!

En heel concreet, we creëren jouw

^

Just be messaging

^

brandvideo

^

brandfoto's

^

eventvideo / testimonialvideo

^

social media video

^

reels & gif's

^

just be documentaire (oh wauw!)

Pak jij je ticket to
Just Be paradise?

Shine!

Is dit totally waar je naar op zoek bent? Dan lijkt het me te gek als je een matchcall plant via onderstaande button.