Eventvideo

Messaging / Branding / Fun & ease

Laat je levenskunst zien met Eventvideo’s

Als jij op het podium staat, een training of sessie geeft, ben je he-le-maal in je element. Op je geniaalst. Op je best. In tune met jezelf, met je klanten, met de ruimte. Holding the space. Dat is wanneer jij écht de energie neerzet. De woorden als vanzelf uit je mond stromen en iedereen aan je lippen hangt. Er subtiele klik-momenten en grote breakthroughs zijn bij klanten. En ook zij in dat moment, omdat ze het voelen in elke vezel van hun lichaam, kunnen delen wat ze uit het event of hun langere samenwerking met jou hebben gehaald voor zichzelf.

Zoveel goud, in dat moment. 
En als spaceholder en videomaker kan ik al dat goud omzetten naar gouden videocontent. 

Ik draag je. Ik ben er.

Jouw Spaceholder

JustBe

Een event is zoveel meer dan de dag zelf. De reis er naartoe is al een ware rollercoaster. Het ene stuk vol overgave, gillend van plezier en je handen in de lucht. Het andere moment groen van de misselijkheid en denk je alleen maar: stoppp! Ik wil er uiiit! En je weet hoe het werkt. Every level the same devil. En als je strecht, komen je schaduwkanten even dag zeggen. En een eigen event.. is nogal een stretch, am I right? 

Hoe fijn is het, als je voor je event, tijdens je event én na je event iemand hebt die naast je staat? Jouw space hold en er samen met jou voor zorgt dat je helemaal in je kracht staat. (En geniale authentieke content voor je maakt. ;))

Voor, tijdens en na. 

^

Voor je event

Vanaf 2 weken voor je event ben ik er voor je als je jouw schaduwkanten tegenkomt. Of als je met iets anders zit te stoeien. We kijken samen wat je nodig hebt om je helemaal veilig en in je kracht te voelen tijdens je event. Je komt de week voor het event even he-le-maal in de ontvangstmodus bij mij voor een sessie, waarin we dat wat je nog in de weg staat los te laten en je helemaal te laten empoweren. (En.. Je hoeft alleen maar te liggen. Hoe heerlijk is dat?)

^

Tijdens het event

Vanaf het moment dat jij aankomt, tot het moment dat je de deur achter je dichttrekt, ben ik er als je me nodig hebt. Voor het event kletsen we wat, help ik je met je kleding aantrekken, je gronden en afstemmen op jouw bron. We zetten samen de intentie neer, of ik zorg juist dat je even een moment voor jezelf hebt en ben ik je lieftallige doorbitch.. En op het moment dat je het podium opklimt, weet je dat ik er ben. Dat ik op je wacht. En je vier. En in je geloof. Ik ben de spiegel die je nodig hebt, zodat je continu terugziet: I got this. I am. Samen zorgen we voor een veilige ruimte. Voor onszelf en de deelnemers. In de pauzes reflecteren we zodat je kunt inspelen op wat jij en de groep nodig hebben. En dan.. helemaal aan het eind. Als iedereen de deur uit is, kan dat even zo freaking alleen voelen. Maar niet voor jou. Wij sluiten samen af en hebben gezorgd voor een zachte landing na zo’n knaller van een dag.

^

Na je event

Als je vaker events hebt gedaan, weet je dat er ook nog zoveel gebeurt ná je event. Reflectietijd! En je wilt doorpakken, want vaak is dit dé tijd dat mensen naar je uitreiking die met je willen samenwerken. Geen tijd voor inkakken dus. 😉 Natuurlijk ben ik er ook deze periode voor je. Een aantal dagen na je event hebben we een videocall waarin we samen terugblikken op het event. En ik je weer kan spiegelen in je grootsheid én ik met je meekijk naar vraagstukken die zijn ontstaan (never not learning).

Ik zie jou echt

in je grootsheid

En wat ik zie ga jij ook zien. Letterlijk. 🙂 Door de video- en fotocontent die ik voor je maak. Waarin we naar buiten laten zien, waar je van binnen zo har(t)d aan hebt gewerkt. En oooh, wat is het de hoogste tijd, hè? Dat jij helemaal jouw podium pakt en de wereld in slingert wie je bent en wat je doet? Zodat jij je werk als lichtwerker nog zoveel grootser kun neerzetten (the world needs you, babe!). En laat dat nou ook weer helemaal matchen met mijn zielsmissie! Win-win. 😉 

Benieuwd wat ik dan heel concreet voor je creëer? Scroll maar lekker door.  

 

 

Are you ready, darling ?

Shine!

Dit is wat ik als videomaker voor je doe:

  • Een voorbereidende videocall 
  • Shooten tijdens je event
  • Te gekke sfeerbeelden inclusief audio-opnames van jouw magische momenten
  • 3 interviews met klanten
De content die je krijgt:
  • 1 aftermovie 
  • 3 testimonials
  • 20 reels
  • 20 foto’s (stills uit de gemaakte videobeelden)
  • Alles ondertiteld

Kortom: jij doet waar je zielsblij van wordt, terwijl je je gedragen voelt door mij en je krijgt 44 masterpieces die 100% jouw levenskunst ademen en uitstralen, zodat de juiste klanten nog meer op je pad komen. 

Het maken van video’s was voor ons nog nooit zo makkelijk als met Irene. Naast dat Irene een fantastisch, intuïtief mens is, die je echt ziet, maakt ze professionele video’s van zeer hoge kwaliteit. Door aanwezig te zijn bij onze seminars kon ze veel materiaal verzamelen voor onze socials. Content in haar puurste vorm. Irene gaat altijd voor het maximaal haalbare resultaat, vooraf, tijdens en na het shooten. Deze video’s hebben ons direct nieuwe klanten opgeleverd en ons bereik enorm verhoogd. We kijken nu al uit naar meer toekomstige samenwerkingen!

Muriël Versluis en Kimberley Munster

Voor mijn allereerste event heb ik samengewerkt met Irene en dat was een bijzonder proces. Wat ik heel fijn vond aan onze samenwerking, is dat Irene niet alleen prachtige video’s maakt, maar ook spaceholder is waardoor ik mij enorm gedragen heb gevoeld.

Een week voor mijn event ben ik bij Irene geweest om door te spreken wat ik belangrijk vond om terug te laten komen in het beeldmateriaal. Life is what happens when you’re busy making other plans… Vlak voor mijn event gebeurde er iets in mijn privésituatie waardoor mijn leven ineens compleet op z’n kop stond.

Naast het doorspreken van het praktische deel, mocht ik tijdens de sessie ook even helemaal ontvangen. Tijdens deze sessie heeft Irene me weer verbonden met de kracht in mij waardoor ik met zoveel meer vertrouwen – in mijn eigen kunnen en datgene wat ik hier te brengen heb op aarde – naar mijn event kon toeleven.

Wat voor mij een enorme steun is geweest in aanloop naar mijn event, is dat ze er ook voor mij was naast onze geplande afspraken.

Op de dag van mijn event heeft Irene mij en de ruimte waar het event plaatsvond energetisch “neergezet”. Daardoor kon ik gedurende de dag mijn energie heel goed bij mezelf houden en liet ik me niet afleiden door de energie van de aanwezigen in de zaal. Tijdens mijn event was Irene continu de spiegel van mijn grootsheid, waardoor ik steeds als ik oogcontact met haar had voelde: “we got this. I got this.”

Deze connectie tussen Irene en mij was ook voor de aanwezigen in de zaal voelbaar. Heel bijzonder om ook van hen terug te krijgen dat er daardoor zo’n veilige space ontstond, wat in mijn ogen echt een must is als je een event geeft.

Na mijn event kwam er veel op mij af; heel leuke dingen, maar zeker ook minder leuke dingen wat mij een beetje uit balans bracht. Het was super fijn dat Irene ook na mijn event klaarstond met een luisterend oor, een energetische behandeling en door in te tunen op mij en boodschappen door te geven die me weer in verbinding brachten met de kracht in mij.

Je zou bijna vergeten dat ze er tijdens je event natuurlijk ook is om video’s te maken, haha.

De video’s die ik tot nu toe van Irene heb ontvangen, hebben mij stuk voor stuk diep geraakt. Het is echt een gave hoe zij ervoor zorgt dat je de dag in iedere vezel van je lijf herbeleefd door het zien van de video’s. Het is ongelooflijk fijn om te werken met iemand die jou grootser ziet dan jij jezelf ziet en dat kan vertalen naar beeld.

Lieve Irene, bedankt voor alles! Dankzij jouw begeleiding en video’s groei ik steeds een beetje meer. Als mens, als ondernemer en in alle grootse dingen die nog komen gaan. Bedankt voor jouw bijdrage aan deze magische dag ❤️

Zahra Valke

Toen ik de video zag die Irene maakte voor mijn vriendin Elisa Schipper dacht ik: eindelijk iemand die haar briljante persoon in beeld brengt. Ik moet ook Irene hebben.

Ik houd van haar energie en haar thoroughness. Ik kon het helemaal loslaten, omdat ik wist dat het goed zou komen.

Bij mij komen menen die het spannend vinden om ter presenteren, maar Irene krijgt ze zo voor de camera. Ze stonden letterlijk in de rij om bij haar voor de camera te verschijnen. Dat zegt heel veel over de presence die ze brengt en over hoe ze mensen veilig en op hun gemak laat voelen.

Ik wil vanaf nu alleen nog maar met Irene werken. Ik vind het zo mooi wat ze maakt, zo integer, echt en kloppend. 

Margreet Jacobs

Irene heeft iets neergezet wat zij als geen ander kan. Zij heeft hier twee klanten van mij elkaar laten interviewen. En daaruit kwam zoveel puurheid. Zo’n echt verhaal. Dat zet zij neer.

Zij zet die veilige ruimte neer. Zij zet die ongedwongen sfeer neer, waardoor je hart compleet opengaat, waarin het echte verhaal naar voren komt.

Dus wil jij en video maken die past bij jouw bedrijf, jouw branding, jouw dienst? Waar dat in puurheid in naar voren komt? Boek dan Irene.

Bianca Buts

Gaan, vrouw.
You are só ready.

Shine!

Heb je alleen maar gedacht: OMG dit wil ik. OMG dit ben ik! Dan lijkt het me te gek als je een matchcall plant via onderstaande button of me even mailt via irene@ireneverwater.nl

Jouw totale investering is € 4.500,- exclusief btw.