Eventvideo

Messaging / Branding / Fun & ease

Laat het zien in een Eventvideo

Are you ready, darling ?

Als jij op het podium staat, een training of sessie geeft, ben je he-le-maal in je element. Op je geniaalst. Op je best. In tune met jezelf, met je klanten, met de ruimte. Holding the space. Dat is wanneer jij écht de energie neerzet. De woorden als vanzelf uit je mond stromen en iedereen aan je lippen hangt. Er subtiele klik-momenten en grote breakthroughs zijn bij klanten. En ook zij in dat moment, helemaal in het moment, kunnen delen wat ze uit hun samenwerking met jou hebben gehaald voor zichzelf.

Zoveel goud, in dat moment. 
En als spaceholder en videomaker kan ik al dat goud omzetten naar gouden videocontent. 

Shine!

Dit is wat we gaan doen: 

  • Een voorbereidende videocall
  • 1 dagdeel videoshoot met 2 camera’s: 1 voor de sfeerbeelden en 1 die continu op jou gericht is terwijl we je audio opnemen
  • 3 interviews met klanten
Wat je krijgt:
  • 1 aftermovie 
  • 3 testimonials
  • 20 reels
  • 20 foto’s (stills uit de gemaakte videobeelden)
  • Alles ondertiteld

Kortom: jij doet waar je zielsblij van wordt en je krijgt 44 masterpieces die 100% jouw levenskunst ademen en uitstralen, zodat de juiste klanten nog meer op je pad komen.

Investering: € 3.600,- exclusief btw

 

Toen ik de video zag die Irene maakte voor mijn vriendin Elisa Schipper dacht ik: eindelijk iemand die haar briljante persoon in beeld brengt. Ik moet ook Irene hebben.

Ik houd van haar energie en haar thoroughness. Ze zocht echt uit wat ik in beeld wilde brengen. Tijdens mijn workshop kon ik de video helemaal loslaten, omdat ik wist dat het goed zou komen.

Bij mij komen menen die het spannend vinden om ter presenteren, maar Irene krijgt ze zo voor de camera. Ze stonden letterlijk in de rij om bij haar voor de camera te verschijnen en te verstellen wat ze van mijn workshop vonden. Dat zegt heel veel over de presence die ze brengt en over hoe ze mensen veilig en op hun gemak laat voelen.

Ik wil vanaf nu alleen nog maar met Irene werken. Ik vind het zo mooi wat ze maakt, zo integer, echt en kloppend. 

Margreet Jacobs

Stage Heroes

Irene heeft iets neergezet wat zij als geen ander kan. Zij heeft hier twee klanten van mij elkaar laten interviewen. En daaruit kwam zoveel puurheid. Zo’n echt verhaal. Dat zet zij neer.

Zij zet die veilige ruimte neer. Zij zet die ongedwongen sfeer neer, waardoor je hart compleet opengaat, waarin het echte verhaal naar voren komt.

Dus wil jij en video maken die past bij jouw bedrijf, jouw branding, jouw dienst? Waar dat in puurheid in naar voren komt? Boek dan Irene.

Bianca Buts

Systemisch Coach

Ik heb vaak mogen samenwerken met Irene en wat voor video ze ook voor me maakt, ik word altijd een beetje verliefd op mezelf. En ik blijf verliefd op het beeld. Dan doe je echt iets gaafs.

Normaal zie ik altijd: dat is nog net niet goed genoeg of daar sta ik raar te doen en bij haar video’s denk ik juist: oh het is inderdaad echt goed wat ik doe. Het ziet er echt vet uit èn integer.

Ik werk met vrouwen die onzeker zijn over hun lijf en in een heel kwetsbare periode in hun leven zitten en Irene brengt hen zo integer in beeld.

Mijn dames gaven terug dat het net voelde alsof Irene een van ons was. Terwijl wij al maanden met elkaar bezig zijn. Irene komt zo even binnen wandelen en weet dat meteen te bewerkstelligen.

Elisa Schipper

Love Your Body