BAM! show them what you give met een

Eventvideo
Ik wil ff bellen

Een eventvideo die 100% klopt

Is dit event iets voor mij?
Voel ik me thuis bij degene die de workshop geeft?
Word ik blij van de mensen die hierop afkomen?
Hoe ziet de locatie eruit?
Wat is de sfeer?
Wat zijn de ervaringen van eerdere deelnemers?
Wat een vragen kun je jezelf stellen over een event / workshop of traject. Hoe fijn is het dan als je een video kunt bekijken, waarin al deze vragen beantwoord worden? 😍

We doen het niet ‘ff’. 

“Ireen, kom je ff langs om wat beelden te schieten?” Uh. Nee. That’s not how I rollllll, darling. Bij een eventvideo is het natuurlijk heel erg mee gaan in de flow van het event, maar door een voorgesprek die we hebben gehad, kan ik helemaal intunen op jou, de vibes en wat er vertelt mag worden. 

Ook kijken we heel praktisch naar welke programmaonderdelen belangrijk zijn om te filmen, welke klanten ik interview voor de video (zodat je in woord kunt horen wat klanten over je zeggen en met beeld bevestigen dat het klopt). 

De draaidag wordt dan alleen nog maar een feestje. Omdat jij voelt dat alles er al is. Je alleen hoeft te zijn. 🙂 

Benieuwd naar voorbeelden?
Check deze videos
is het tijd voor
Jouw eventvideo?
Ik vond het fantastisch om met Irene te werken. Ze heeft een heel fijne energie, bereidt alles heel goed voor om echt te ontdekken wie je bent en wat je wil uitstralen met de video die ze gaat maken voor je.
Wat ik heel fijn heb ervaren is dat ze ook meedenkt over wat voor eventuele andere opties er allemaal zijn. Zodat je echt uit je eigen bubbel wordt gehaald en het een originele video wordt.
Op de dag zelf was het heel natuurlijk om haar om ons heen te hebben. Dan krijg je de echte beelden, niet gemaakt.
I love it. Ik ben heel blij met het resultaat, thanks Irene!
Sacha Bol

BijSacha

Last minute besloot ik dat ik een aftermovie van mijn event wilde, met daarin ook testimonials verwerkt. Ik had een video van Irene voorbij zien komen en haar stijl sprak me erg aan.
Ondanks dat het relatief last minute was, kon Irene snel schakelen, stond er een mooi plan en ook toen ik nog iets wilde wijzigen, was ze erg flexibel. Op de dag zelf hebben we nog even kort iets doorgesproken, wat heel fijn was, maar verder heb ik haar niet opgemerkt. Ze was er wel, maar heel subtiel en dat vond ik erg fijn want daardoor had ik volledig de focus op- en voor mijn deelnemers. 
De aftermovie is echt super geworden en geeft heel goed de vibe neer zoals ik dat graag wilde met prachtige woorden van een aantal van mijn klanten. De beelden, de vibe, de muziek, de uitwerking van de testimonials, de samenwerking, alles was top!
Kim Rietvink

Cut the Crap Company

Wat zijn we blij met Irene. Ze heeft een prachtige video gemaakt waarin écht alles zit. Onze Positieve Groei Workshop zoals deze wordt ervaren door onze deelnemers.

Het klopt, het voelt zo goed. Tranen kregen wij in onze ogen toen we de video zagen. Echt Irene we zijn jou heel dankbaar!

Miranda en Jennifer

Tools for Coaching

Investering eventvideo 

Vanaf € 1.297,- ex btw krijg jij een eventvideo met prachtige, authentieke beelden van jouw event, waarbij maximaal 3 deelnemers aan het woord zijn. Zelf zorgen voor een knallert van een afsluiting? Dat kan! 

Investering eventvideo + testimonials 

Trust me, hier word je blij van. Want klanten zeggen zulke mooie dingen over je dat ze een eigen video verdienen. Je krijgt een eventvideo én nog eens drie aparte video’s van de interviews die ik heb gedaan vanaf € 1.497,- ex btw. Are you ready?

Plan hieronder meteen een blije videocall met me, of mail naar irene@blijvideo.nl

Voel je vlinders?

Hoorde ik daar een: 'Yes! Ik wil dit!'?
Irene, Ik wil kennismaken