Brandvideo

Messaging / Branding / Fun & ease

Jouw essentie in een Brandvideo

Je branding is er al, alleen vind je het tot nu toe lastig om dat goed over te brengen op beeld. En laat ik daar toch mega goed in zijn (en als een kind zo blij van worden), om dat voor elkaar te krijgen! 

Jouw look and feel. Jouw vibes. Jouw energie. Jouw boodschap. Jouw verhaal. Jouw branding. Het mag allemaal ‘gevangen’ worden in een prachtige video.

100% jij. Niet meer. Niet Minder. Want hoe vaak swipe jij weg bij de eerste seconden van een video, omdat je meteen voelt: wat een bulllllshittt, byeeee!? De neppigheid is real online. Net even mooier dan het is. Beloftes doen die helemaal niet waargemaakt kunnen worden. Zelf iets teachen wat nog niet gepreached is. En heus niet altijd bewust. Jij bent dat wel. Ik ben dat ook. En dat is een van de belangrijkste onderdelen geworden in mijn werk als videomaker. Met mij shoot je niet je niet even een mooi verhaal. We shooten jou. Jouw essentie. Jouw message. 

Benieuwd?
Check deze video’s

Ik volg Irene al een hele poos en heb in 2021 al naar haar geschreven: We gaan ooit samenwerken! Ik wil een video van jou! En zo geschiedde.

Voor mijn podcast de Taboecast wilde ik mijn eigen verhaal in beeld brengen en mijn waarom. Video is zo belangrijk tegenwoordig. Dit mocht puur, echt, rauw en overkomen hoe ik ben.

Irene weet precies wat bij je past. Tijdens de samenwerking gaat er een soort ‘knopje om’ bij Irene en krijgt ze allerlei beelden door die volledig aansluiten op precies wat je schrijft en bedoelt.

Van te voren hadden we onze kick-off en een extra call om de laatste zaken te bespreken. Helder en duidelijk. Tijdens de shoot dag hadden we alle ruimte. Irene denkt ook daar super goed met je mee.

De video is prachtig geworden, zoals je kunt zien. Ik vind het kunst, een brandvideo 2.0. En zo zie ik Irene ook: kunstenares in haar vak! Wil je je onderneming naar het volgende niveau tillen? Dan kan dat o.a. door een film van Irene.

Fé van Megen

De Taboecast

Ondanks dat ik Irene al 2 jaar kende en nog nooit in ‘real life’ had gezien, wist ik dat zij diegene was aan wie ik wilde vragen of ze mijn branding video wilde maken.

Zij heeft die ‘vibe’ waar ik me 100% in thuis voel, neemt haar business en klanten serieus en gaat écht voor het allermooiste resultaat. Toen ik haar vroeg of ze mijn brandingvideo wilde maken, was haar reactie ‘Oh wauw, ja maar echt héél graag!’. Het voelde bijna alsof we verkering aan elkaar vroegen, haha! Maar de match die was er. Iets, wat in mijn ogen de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Irene heeft mij echt geholpen om mijn ‘why’ te vertalen in een onweerstaanbare video, waarin álles klopt. Van de muziek, de sfeerbeelden, het script, de woorden en beelden die samenkomen op het juiste moment… Ja, dit maakte dat het écht een video met impact werd! Ze heeft me echt uitgedaagd en me mee gesleurd in het proces, ook op momenten dat ik er stress van had en vast liep. En nu ik kijk naar het resultaat, ben ik super trots maar vooral heel blij dat ik hier voor heb gekozen.

Irene heeft de Wow-factor; ze is een kei in haar vak en is werkelijk een feestje om mee samen te werken. Door haar vergeet je dat er nog een camera tussen in staat en laat ze je compleet op je gemak voelen waardoor jij de beste versie van jezelf op beeld kan laten zien!

Elvira Oskam

Elvira Oskam

Wat een feestje was de samenwerking met Irene! Al in het eerste gesprek werd duidelijk dat zij meedenkt, maar vooral ook verder denkt.

Zo heeft ze alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat mijn video voor kerst klaar was en dat terwijl we elkaar 2 weken daarvoor pas voor het eerst spraken.

Het snelle schakelen, haar enthousiasme en de manier waarop ze werkt maakte dit een mega fijne samenwerking. Onwijs blij met eindresultaat en ik krijg nog dagelijks complimenten over de video van klanten.

Professioneel, vol passie en plezier; Irene is een topper!

Jennifer Leijendekkers

De Dansformule

Are you ready, darling ?

Shine!

Vanaf € 2.200,- exclusief btw krijg jij een brandvideo waarvan je uit je panty of broek scheurt van blijdschap en meteen weet: dit is het. Dit ben ik. Dit is wat ik doe. Dit is waar ik voor gemaakt ben. En deze video zorgt ervoor dat de juiste harten worden geraakt.