BAM! Zet je branding neer met een

Brandingvideo
Ik wil ff bellen

Een branding die je alleen hoeft te ‘zijn’

Een branding die je alleen wattes? Zijn. Je leest het goed. Je branding is er namelijk al, alleen vind je het tot nu toe lastig om dat goed over te brengen op beeld. En laat ik daar toch mega goed in zijn (en als een kind zo blij van worden), om dat voor elkaar te krijgen! 

Jouw look and feel. Jouw vibes. Jouw energie. Jouw boodschap. Jouw verhaal. Jouw branding. Het mag allemaal ‘gevangen’ worden in een prachtige video (combinatie met fotoshoot is mogelijk). Ik kan dit als de beste voor zelfstandig ondernemers en MKB.

We doen het niet ‘ff’. We doen het goed.

Hoe vaak swipe jij weg bij de eerste seconden van een video, omdat je meteen voelt: wat een bulllllshittt, byeeee? Ik wel in ieder geval. De neppigheid is real online. Net even mooier dan het is. Beloftes doen die helemaal niet waargemaakt kunnen worden. Zelf iets teachen wat nog niet gepreached is. En heus niet altijd bewust. Meestal niet zelfs. Maar door al het inner work dat ik heb mogen doen, prik ik daar doorheen. En dat is een van de belangrijkste onderdelen geworden in mijn werk als videomaker. Met mij shoot niet je niet even een mooi verhaal. We shooten jou. En jouw message. Simpel. Echt. Zonder fratsen. 

Benieuwd naar voorbeelden?
Check deze videos
is het tijd voor
Jouw brandingvideo?

Irene heeft mijn bedrijfsfilm gemaakt en wat ben ik blij met het eindresultaat. Het was nogal een stap, maar ik wist meteen dat ik bij Irene aan het juiste adres was. Haar enthousiasme spat van het scherm en dat was wat ik ook wilde met mijn film.

Irene heeft de gave om je op je gemak te stellen, de juiste shots te maken voor de boodschap en goed te luisteren naar de wensen van haar klant.

We hebben op twee plekken shots opgenomen. Bij het bewerken van de film bleek dat ik op de shots van een locatie wat gespannen overkwam. Irene voelde feilloos aan dat ik bij deze beelden niet volledig tot mijn recht kwam. We kwamen snel tot de conclusie om deze beelden weg te laten. Dat maakte de samenwerking ook zo fijn.

Irene wist precies welke snaar er geraakt moest worden met mijn film en welke boodschap ik wil overbrengen. Fijn dat ze naast goed luisteren ook goed aanvoelt wat er nodig is voor het beste resultaat: een film waar mijn bedrijf, mijn boodschap en ik als persoon goed tot zijn recht komen.

Irene is een kei in haar vak en ik raad haar dan ook van harte aan bij iedereen die een film wil laten maken van zijn/haar bedrijf of personeel.

Diana van Asten

Artemis Advies

Wat een feestje was de samenwerking met Irene! Al in het eerste gesprek werd duidelijk dat zij meedenkt, maar vooral ook verder denkt.

Zo heeft ze alles op alles gezet om ervoor te zorgen dat mijn video voor kerst klaar was en dat terwijl we elkaar 2 weken daarvoor pas voor het eerst spraken.

Het snelle schakelen, haar enthousiasme en de manier waarop ze werkt maakte dit een mega fijne samenwerking. Onwijs blij met eindresultaat en ik krijg nog dagelijks complimenten over de video van klanten.

Professioneel, vol passie en plezier; Irene is een topper!

Jennifer Leijendekkers

De Dansformule

Irene van Blij Video weet echt wat ze doet. Ze heeft een prachtige brandingvideo van mij gemaakt, die zo “mij” is.

Haar overview en haar manier van werken is heel fijn. Ze spiegelt echt naar jou wat je wil uitbeelden en je boodschap. Irene ‘ziet” het beeld heel snel en zorgt dat alles klopt. Ook al heb jij zelf vaak het niet helder nog en blijf je twijfelen, tutten, er van alles van vinden… Irene komt tot de kern.

Irene verstaat echt haar vak. Het gaat veel verder dan een video maken; het gaat om echt wie jij bent uit te dragen en jouw kernboodschap uit te beelden. En je wil dan echt Irene, die jou helemaal laat zijn en het beste bij jou naar voren haalt.

En ja, je kan ook nog eens onwijs met haar lachen.

Voor iedereen, die graag in een brandingvideo, zichzelf wil presenteren en laten zien; mail Irene. Echt, ook al denk je dat je er nog niet aan toe bent, het helpt je zo om je boodschap helder te krijgen en het ook nog eens vertaald te zien in beeld.

Dank je wel lieve Irene. Ik ben enorm blij met het resultaat.

Carla van der Leeden

Flow Your Energy

Ondanks dat ik Irene al 2 jaar kende en nog nooit in ‘real life’ had gezien, wist ik dat zij diegene was aan wie ik wilde vragen of ze mijn branding video wilde maken.

Zij heeft die ‘vibe’ waar ik me 100% in thuis voel, neemt haar business en klanten serieus en gaat écht voor het allermooiste resultaat. Toen ik haar vroeg of ze mijn brandingvideo wilde maken, was haar reactie ‘Oh wauw, ja maar echt héél graag!’. Het voelde bijna alsof we verkering aan elkaar vroegen, haha! Maar de match die was er. Iets, wat in mijn ogen de basis is voor een succesvolle samenwerking.

Irene heeft mij echt geholpen om mijn ‘why’ te vertalen in een onweerstaanbare video, waarin álles klopt. Van de muziek, de sfeerbeelden, het script, de woorden en beelden die samenkomen op het juiste moment… Ja, dit maakte dat het écht een video met impact werd! Ze heeft me echt uitgedaagd en me mee gesleurd in het proces,
ook op momenten dat ik er stress van had en vast liep. En nu ik kijk naar het resultaat, ben ik super trots maar vooral heel blij dat ik hier voor heb gekozen.

Irene heeft de Wow-factor; ze is een kei in haar vak en is werkelijk een feestje om mee samen te werken. Door haar vergeet je dat er nog een camera tussen in staat en laat ze je compleet op je gemak voelen waardoor jij de beste versie van jezelf op beeld kan laten zien!

Elvira Oskam

Elvira Oskam

Investering brandingvideo

Vanaf € 1.697,- ex btw krijg jij een brandingvideo waarvan je uit je panty scheurt van blijdschap en meteen weet: dit is het. Dit ben ik. Dit is wat ik doe. Dit is waar ik voor gemaakt ben. En deze video zorgt ervoor dat de juiste harten worden geraakt.

Are you ready?

Plan hieronder meteen een blije videocall met me, of mail naar irene@blijvideo.nl

Voel je vlinders?

Hoorde ik daar een: 'Yes! Ik wil dit!'?
Irene, Ik wil kennismaken