Ijzersterke video's maken

Maar dan leuk.
Eerst mijn verhaal?

Zelf video’s maken of liever samen?

Het kan allemaal. Het gaat erom: wat heb je nodig, waar word je blij van en waar heb je voor nu en in de toekomst het meest profijt van? 

 

Whatever makes you happy

Dit is waar ik je mee kan helpen

Video maken

Pak het podium dat je verdient en geef echt een gezicht aan je bedrijf.

Ik doe het voor je

I love video. Een vaak gehoorde uitspraak van klanten was: “Irene, als mensen mij in het echt zien dan willen ze meteen met mij samenwerken of heb ik mijn product zo verkocht. Online is dat een heel ander verhaal.” Het antwoord hierop was video. 

Mensen werken met mensen. Kopen van mensen. Leren van mensen. Dus het is superbelangrijk dat jouw ideale klant je online leert kennen. In tekst kun je dat tot op zekere hoogte overbrengen, maar met video doe je daar een flinke schep bovenop. Is er een klik? Dan weten ze je te vinden.  

Wil je een video, of meerdere video’s, door mij laten maken, dan help ik je van videoplan tot lancering.  Mijn stijl is puur en minimalistisch – ik ben niet van de tierelantijnen en theatereffecten. 

Workshop Let's go met video!

Leer zelf authentieke en sterke video’s maken. Met fun en flow! 

Zelf knallen met video?

Wil je niet afhankelijk zijn van een videomaker en een boost geven aan je online zichtbaarheid? Keep it simpel. Wees puur. Blijf weg van perfectie. Je doet het voor je klant. Dat zijn de 4 geboden van video als je het mij vraagt. Tijdens mijn workshop leer je wat nodig is om de connectie te maken met jouw ideale klant met video. Niet meer en niet minder. Cut the bullshit factor is hoog, want jouw tijd is schaars en waardevol. 

We laten alle videoregels die je alleen maar onzeker maken even helemaal los. De lat die we zo hoog voor onszelf leggen, gooien we op de grond. We maken ruimte voor zachtheid, versprekingen, spelen, flow, uhms en uhs, humor en enthousiasme. Team Human. Dan voelen de juiste mensen zich tot je aangetrokken. Krijg jij een enorme boost in zelfvertrouwen. Ontdek je hoe leuk online zichtbaar zijn is. 

You like? Doe dan mee met een van mijn workshops op locatie in omgeving Leiden. De eerstvolgende is in augustus. Wil je meer info of zeker zijn van een plekje (ik werk met kleine groepjes zodat ik genoeg persoonlijke begeleiding kan geven)? Mail me dan via irene@blijvideo.nl

NB: Op maat gemaakte incompany workshops zijn ook mogelijk. 

 

Video VIP-dagen

Leer video’s maken van A tot Z. 

Let’s do it together!

Wil je video’s leren maken van A tot Z? Ook dan ben ik er voor je. Ik deel mijn werkwijze met je van begin tot het eind én je gaat met een prachtige video op zak naar huis. 

Scheelt je enorm veel tijd om het allemaal zelf uit te zoeken tijdens een training die vaak weken of zelfs maanden duurt. Je weet door de VIP-dagen meteen wat werkt voor jou en dat geeft je een vliegende start voor erna. Natuurlijk blijf ik ook na deze dagen jouw cheerleader en krijg je nota bene nog 3 keer feedback op video’s die je hierna zelf gaat maken. 

 De video VIP-dagen zijn inclusief:
– voorbereidend gesprek / video brainstorm
– Een videoplan maken
– Video opnemen
– Video editen
– Video lanceren
– En natuurlijk a lot of fun & flow! 🙂

 

Video Strategiegesprek

Ontdek hoe jij onderscheidend zichtbaar kunt zijn met video. 

Strategiegesprek

Wil je video’s in gaan zetten, maar laat de creativiteit je in de steek? Vraag dan een strategiegesprek met mij aan.

Samen sparren we over hoe jij video kunt inzetten voor je business én dat te doen op een manier die helemaal bij je past. Jij moet je lekker voelen bij wat je vertelt en laat zien. Het zelf geloven. Er helemaal achterstaan. Dat is de sleutel tot succes. Want waarom zouden mensen je geloven, als je het zelf niet gelooft? 😉 

Het strategiegesprek kan online of op locatie.

 

Genoeg over mezelf en mijn aanbod verteld

Mijn klanten aan het woord
Of neem contact met me op

Irene ken ik al een tijdje als een heel vrolijke meid, ze is ‘down to earth’ en heeft het vermogen om je erg op je gemak te stellen. Werken met haar kan ik niet anders omschrijven dan een feestje. Gedurende de draaidag heeft ze mij goed begeleid door aanmoediging, goede tips en merkte ik dat ze zich verdiept had in mijn ideale klant en zo echt aanvulling gaf aan het proces. De drempel om video’s te maken is een stuk lager gelegd en misschien zelfs wel helemaal weggenomen. Ik ben heel blij met het resultaat.

Ilja Weeda

Trainer

Voordat ik met Irene aan de slag ging om een video te maken, vond ik het lastig om authentiek over te komen. Ik zat te veel ‘in mijn hoofd’. Alleen al het meedenken en het maken van een plan en script, zorgden dat er een last van mijn schouders viel. Op de draaidag wist ze mij echt op m’n gemak te stellen. Uiteindelijk was het een feestje en ben ik super blij met het resultaat.

Janet Weijman

Kledingcoach

Irene doet de naam van haar bedrijf absoluut eer aan. Al direct bij ons eerste contact kreeg ik zoveel positieve energie dat er voor mij geen twijfel was; ik ging zeker met haar werken. Irene is een vakvrouw, schakelt snel, denkt mee en is een waardige sparringpartner. 

Monique Dekker

Spreker en trainer

Ik was heel erg bang om video’s te maken – om mezelf neer te zetten. Ik viel stil bij de camera. Met Irene heb ik mijn angsten overwonnen en sta ik nu ontspannen en met plezier voor de camera. Haar positiviteit, begeleiding en tips hebben mij heel erg geholpen.

Carla van der Leeden

Inner Business Coach